DomůBusiness consultingPodnikání v pohostinství

Podnikání v pohostinství

První cíl je kvalita, zisk pak přijde sám.
Cyril Northcote Parkinson

Pohostinstvi welcome

Turistický ruch je v České Republice, v Praze nadvakrát, jednou z nejvíce prosperujících oblastí podnikání. Česká Republika a její velká města mají tradice a architekturu zakořeněnou v hluboké historii. Návštěvníci z blízkých i vzdálených zemí navštěvují místní kraje kvůli jejich památkám i specifické české kuchyni. Hotelová zařízení, restaurační provozy, bary – poptávka stále překračuje dispozice a my vám ukážeme, jak být na očích.

Provoz kavárny, či restaurace není jen otázkou prostoru a několika zaměstnanců. Pokud se u vás mají návštěvníci cítit pohodlně, potřebujete nápad, styl a srdce. Naši odborníci s letitými zkušenostmi v tomto oboru vám pomohou dodat vašemu zařízení duši. Jiný podnikatelský záměr vyžaduje restaurace, jiný zase kavárna, poradit vám však dokážeme v obou dvou případech. Nemusíte se obávat starostí se zařizováním provozovny, byrokracií a papírováním – nám je tato sféra přirozená a vše za vás vyřídíme. Pomůžeme vám s optimalizací plánů, uvedením na trh i zviditelněním se. Rádi vám poradíme jak založit následně si otevřít a provozovat kavárnu, která bude vydělávat. Stejně tak dobře vám dokážeme poradit při založení a následném provozu restaurace.

Najdeme mezery ve vašem podnikání a zacelíme je. Najdeme mezery v podnikání konkurence a pomůžeme vám jich využít.

Chci poradenství zdarma

Příklad realizace: EACA ASBL – manual for opening a restaurant and marketing research

Klient: zahraniční investor, který hodlá otevřít restaurace Thajské kuchyně v Praze.

Cíl projektu: Vytvoření manuálu pro otevření Thajské restaurace (právní, finanční, daňové a registrační procesy), marketingový výzkum (hospodářská soutěž, zvyky, analýza dodavatelů).

Výsledné řešení: Výzkum konkurence a vývoj budoucí koncepce restaurace. Byly popsány vhodné formy právnické osoby pro prováděni tohoto druhu činnosti na území České republiky s vysvětlením organizačních otázek při zakládaní společnosti, popsány procesy zdanění, finanční a vládní kontroly, byly analyzovány dodavatele na trhu, vytvořen „portrét spotřebitele“. Tento manuál je podrobná charakteristika všech důležitých kroků s detailním popisem, které investor potřebuje vědět, aby přijal rozhodnutí o nezbytnosti a proveditelnosti otevření restaurace v Praze.

Zaujaly vás naše služby? Máte dotaz? Kontaktujte nás!

Napište nám

Máte dotaz? Řešíte aktuálně projekt ve firmě? Zanechte nám zprávu. Ozveme se vám zpět!